Bijzondere cadeaus en persoonlijke woonaccessoires, dat is wat Wis en Waarachtig speciaal maakt!

Juist daarom vind ik het leuk dat je wat meer over mij en Wis en Waarachtig te weten wilt komen.

Ik ben Marieke Everts. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Heerenveen.  foto Marieke
Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. En daarmee een uniek product te maken voor de klant. Ik vind het belangrijk dat het geen dertien in een dozijn is, maar juist iets wat precies past bij degene die het product koopt of krijgt. Er is dan ook heel veel mogelijk qua ontwerp!

Wis en Waarachtig bestaat al sinds 2010. In juni 2017 heb ik de webwinkel overgenomen. Ik maak en ontwerp bijzondere cadeaus en woonaccessoires. Denk hierbij speciaal aan de naamborden, kapstokken en wandlampen, maar ook de cadeaus voor bruiloften en cadeautjes voor juf en meester zijn mooi persoonlijk te maken. 

Mensen blij maken met een bijzonder cadeau, een persoonlijk cadeau, dat is waar ik blij van word. En wat is er mooier dan het geven en krijgen van een cadeau dat speciaal voor jou of degene voor wie jij een cadeau zoekt, ontworpen en gemaakt is. Die bijzondere, persoonlijke cadeaus vind je bij mij!
Ik vind het leuk om met de klant mee te denken in een bijzonder cadeau, samen maken we het cadeau helemaal uniek voor degene die het ontvangt.

Met liefde gemaakt, met liefde gegeven.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe producten en gave acties? Of om mee te denken met nieuwe cadeaus? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief van Wis en Waarachtig.

Mocht je vragen of suggesties hebben, dan hoor ik het graag.

Groetjes, Marieke Everts

info@wisenwaarachtig.nl

Wil je meer lezen over nieuwe producten of inspiratie opdoen? Lees dan verder op mijn blog