Jute huisjes en harten

Landelijke huisjes en harten van jute blijven sfeervol in huis.

Bedrukt met een woord of naam maakt het een unieke en persoonlijke woonaccessoire voor in huis of een persoonlijk kado bijvoorbeeld een bruiloft.

 

Er zijn 44 producten
per pagina
Toont 1 - 12 van de 44 items
 • € 17,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met het woord THUIS. Het huisje kan ook bedrukt worden met een woord of naam naar keuze. Daarmee heb je een uniek en persoonlijk accessoire voor in huis.

  € 17,50
 • € 17,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met het woord SAMEN. Het huisje kan ook bedrukt worden met een woord of naam naar keuze. Daarmee heb je een uniek en persoonlijk accessoire voor in huis. Ook leuk bij een housewarming of bruiloft.

  € 17,50
 • € 17,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met het woord STOER. Het huisje kan ook bedrukt worden met een woord of naam naar keuze. Daarmee heb je een uniek en persoonlijk accessoire voor in huis. Ook leuk bij een housewarming of bruiloft.

  € 17,50
 • € 17,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met het woord HOME. Het huisje kan ook bedrukt worden met een woord of naam naar keuze. Daarmee heb je een uniek en persoonlijk accessoire voor in huis.

  € 17,50
 • € 17,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met het woord VEEL GELUK. Het huisje kan ook bedrukt worden met een woord of naam naar keuze. Daarmee heb je een uniek en persoonlijk accessoire voor in huis. Leuk bij een housewarming of bruiloft.

  € 17,50
 • € 23,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met het woord VEEL GELUK en een naam. Leuk bij een housewarming of nieuwe baan.

  € 23,50
 • € 17,50

  Landelijk huis van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met het woord GELUK. Het huisje kan ook bedrukt worden met een woord of naam naar keuze. Daarmee heb je een uniek en persoonlijk accessoire voor in huis. Leuk bij een housewarming of bruiloft.

  € 17,50
 • € 22,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met namen.   Een bijzonder persoonlijk cadeau bij een housewarming of bruiloft.

  € 22,50
 • € 17,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met heen hart in antraciet. Het huisje kan ook bedrukt worden met een woord of naam naar keuze. Daarmee heb je een uniek en persoonlijk accessoire voor in huis.

  € 17,50
 • € 15,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met het woord ZEEUWS!. Het huisje kan ook bedrukt worden met een woord of naam naar keuze. Daarmee heb je een uniek en persoonlijk accessoire voor in huis.

  € 15,50
 • € 15,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met het woord THUUS. Het huisje kan ook bedrukt worden met een woord of naam naar keuze. Daarmee heb je een uniek en persoonlijk accessoire voor in huis.

  € 15,50
 • € 15,50

  Landelijk huisje van jute met sfeervolle hanger. Het huisje is bedrukt met een (huis)nummer. Creëer een persoonlijk en warm welkom bij jouw thuis.

  € 15,50
Toont 1 - 12 van de 44 items